Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Decor gradina - coloane bazalt kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

425 lei Lei
Out Of stock
Descriere
In amenajari exterioare sau interioare, coloanele trimit cu gandul la stravechile temple care si azi par ca aduc cerul mai aproape de pamant. Coloanele de bazalt, importate din Vietnam, atrag imediat atentia in orice mediu ar fi amplasate. Bazaltul este o roca magmatica numita si roca vulcanica bazic.

Cand ajungi la amenajari interioare, opreste-te si la aceste coloane. Priveste-le cu atentie! Un element de decor unic in Romania, bazaltul este adesea destinat amenajarilor exterioare si interioare, folosit cu precadere in gradini, parcuri sau chiar in ronduri, publice si private.

Un decor unic in Romania, destinat amenajarilor exterioare si interioare, folosit cu precadere in gradini, parcuri sau chiar ronduri. Bazaltul este o roca magmatica numita si roca vulcanica 'bazica' fiind un amestec de silicati de fier si magneziu, acoperit de fier. Coloanele de bazalt, au devenit in ultimii ani extrem de populare, apreciate datorita culorilor placute nuantele sale de maro si negru adauga proiectelor de amenajare o distinctie subtila. Coloana executata din bazalt sunt extrem de rezistente si nu isi schimba aspectul in timp, mai ales daca este impermeabilizata (LTP Mattstone).

Foarte important de retinut - fiecare coloana este unica, dupa cum vedeti si in fotografii, fiind extrase din cariera; in functie de bloc de piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura