Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa de dining Moon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

877625 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Eleganta, rafinata si versatila, masa pentru dining din colectia de mobilier autograph Moon transforma cina in cel mai asteptat moment al zilei. Contrastul dintre supletea marmurei, venatura naturala si masivitatea ei, creeaza un obiect de o inalta expresivitate estetica. Designul contemporan o face usor de integrat intr-un ambient modern, minimalist, iar materialul nobil o face potrivita si pentru un spatiu decorat in stil clasic.

Simti de mult ca ai ajuns la un nivel superior al gusturilor, ca esti indrepatit sa te bucuri mai mult de rezultatul muncii tale. Daca vrei sa schimbi ceva radical in amenajarea spatiului tau, atunci o modalitate sigura este sa incerci frumoasa masa din marmura Volakas pentru cina. Cu dimensiuni generoase (pentru patru persoane) si cu o alura rafinata, acest obiect impresionant te va face sa te simti rasfatat. Iar starea aceasta se va transmite si familiei si invitatilor tai.

Amplasata in sufragerie, pe o terasa acoperita, masa din marmura Volakas va atrage atentia, va provoca emotii placute prin venatura sa si prin finetea suprafetei specifica acestei roci. La fel de bine poate impresiona si intr-un spatiu public, birou sau cafenea. O masa ce va servi multor generatii.

Detalii tehnice:
blat : 125 x 125 x 3cm
baza : 38 x 38 x 75cm.

Ce trebuie sa stim despre intretinere: Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza; Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix, etc.) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc); Curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Masa de dining Moon din marmura Volakas este un obiect deosebit care sigur isi va gasi locul in locuinta ta, indiferent ce amenajare aborderzi. Bucura-te de acest obiect elegant, rafinat si mai ales rezistent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura