Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18921 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertinul este o piatra naturala foarte folosita atat in amenajarile de interior, cat si cele de exterior.

Nu este doar un material unic prin modelul nedefinit sau structura sa poroasa, ci si prin gama variata de nuante.

De asemenea, este o piatra care se reinventeaza pentru a se putea adapta la noile concepte de design si arhitecturale, integrandu-se pe deplin in orice decor sau stil abordat.

Beneficiile Travertinului Wave Cut:

1. Duritate si rezistenta
2. Ideal pentru placari interiore (orizontale/verticale) si exterioare (verticale)
3. Produs exclusiv PIATRAONLINE
4. Perfect pentru incalzirea in pardoseala

Travertinul Classic Wave Cut cu finisaj mat si chituit impresioneaza in primul rand prin aspectul sau de ''lemn / parchet'', o venatura naturala, care confera un aer stilat spatiului in care este folosit.

Este preferat de constructori si dezvoltatori atat datorita calitatii, cat si pretului. Astfel, acest travertin apare frecvent in proiecte rezidentiale interioare, in amenajarea bailor, bucatariilor (spatii umede), livingurilor sau holurilor etc., la placari de pardoseli, pereti, trepte sau ca ornamente de ferestre si usi.

In cazul amenajilor exterioare, placile se pot monta numai vertical pe fatade, garduri, socluri etc. In proiecte private sau publice, acest travertin Classic Wave Cut ajuta la crearea unei impresii de spatiu vast si de luminozitate sporita.Ce trebuie sa stii despre montajul travertinului (operatiune la fel de important ca alegerea pietrei)

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate. Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala. Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care puteti alege.

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialistCum se intretine travertinul?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii ( aprox. 1L = 40-50 mp )
Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior.

Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei (1L = 700 mp)

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover (1L = 30-40 mp)

Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura