Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Piatra cubica marmura Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10353 lei
Descriere
Multi nu stiu ca lucrurile rezistente pot fi si elegante. Marmura Kavala Cross Cut cu finisaj buceardat dovedeste din plin acest lucru.

Grosimea de 4.5 cm inseamna rezistenta, iar culoarea gri cu fine accente de alb confera spatiului prestanta si eleganta. Produsul se poate utiliza in locuri cu trafic mediu si intens: alei, terase acoperite si neacoperite, bordura din jurul piscinei, parcari

Exceptand durabilitatea caracteristica marmurei Kavala, suprafata buceardata asigura spatiilor amenajate cu aceasta piatra cubica aderenta mare.

Aderenta este un factor determinant in cazul acestor spatii, deoarece ea este garantia unui confort atat pentru constructor cat si pentru utilizator/beneficiar.Astfel, vedem ca in acest produs se intalnesc mai multe calitati: rezistenta, eleganta, confort, usor de montat. In privinta montajului, acesta se poate realiza pe toate tipurile de straturi: pamant, nisip, beton. Nu uita ca ai nevoie de bordura pentru multe tipuri de pavaje realizate cu aceasta piatra cubica din marmura Cross Cut buceardata!

Dupa montaj, se recomanda impermeabilizarea in 2-3 straturi pentru protectie impotriva murdariei si petelor (ex: LTP Mattstone, LTP Color Intensifier). La final, vei avea o amenajare absolut remarcabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura