Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri
Descriere
Baia este un spatiu foarte important al casei, si ca atare trebuie sa existe o simbioza intre beneficiile sale de ordin functional si cele estetice. Acest spatiu este conceput ca fiind unul intim si dedicat relaxarii, de aceea fiecare element trebuie sa duca catre aceasta directie.

Piatra naturala va aduce un plus de valoare spatiului si ii va conferi o nota aparte.Lavoarul din marmura Portoro Gold va fi un element inedit in baia textura spectaculoasa si jocul venaturilor aurii din structura fac ca acest element sa devina punctul de atentie al spatiului. O alta caracteristica a acestui produs este rezistenta - in timp si la zgarieturi. Se poate incadra in orice stil de design ales, precum se poate combina cu diferite alte materiale naturale. Acesta poate fi folosit atat in baia personala, cat si pentru proiectele publice.

Beneficii:
1. Culoare unica si spectaculosa
2. Extrem de usor de intretinut
3. Rezistenta la temperaturi mari
4. Usor de montatChiuveta de baie din marmura Portoro Gold este disponibila la dimensiunile de 42 x 14 cm, vine ambalata inr-o cutie (aprox. 16 kg) si se monteaza foarte usor avand ca suport un blat. Daca vrei sa mentii o linie unitara si sa aduci un plus de valoare, poti comanda un blat personalizat pe dimensiunile dorite, tot din piatra naturala.

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?
Marmura este o piatra densa si rezistenta, insa pentru a te bucura mai mult de frumusetea acestui lavoar tine cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere.

Impermeabilizarea este un procedeu necesar un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu, si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.

Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone H2O pe baza de apa
Pentru curatarea pietrei dupa montare si impermeabilizare se foloseste LTP Grimex, solutie care poate fi utilizata si pentru placarile verticale, orizonale sau blaturile din piatra naturala
Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra, sau LTP StoneWashDaca stii deja ca iti doresti un lavoar din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Aleea Teisani Nr.137A, Bucuresti, pentru a vedea intreaga noastra gama.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura