Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Tan Brown Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18564 lei
Descriere
Descopera noul granit Tan Brown cu finisaj polisat si bizotat pe 4 laturi ce aduce mai multa eleganta si mai multa personalitate proiectului tau, granitul Tan Brown polisat este un produs rezistent si versatil!

La interior se poate utiliza in bucatarii, bai, livinguri, cafenele, birouri, hoteluri etc. la placari vertical si orizontale. La exterior, farmecul inconfundabil, imperial al acestui granit se intalneste in placari orizontale: terase acoperite/neacoperite si verticale pentru fatade, socluri, stalpi etc.

In varianta cu finisaj polisat granitul Tan Brown polisat, aduce o cromatica pigmentata tipica granitului ce confera spatiului o mare disponibilitate de asociere cu diferite culori din in gama gri-rosu.

Granitul Tan Brown polisat este usor de montat si poate capata un aspect original in cazul folosirii rosturilor (chit recomandat: Weber Color Comfort).

Se impermeabilizeaza cu LTP MPG sau LTP Mattstone H20 si se intretine cu LTP Waxwash, detergent ce protejeaza impe rmeabilizantul aplicat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura