Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Masa gratar + chiuveta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170295 lei
Descriere
Stilul rustic este excelent reprezentat de aceasta masa cu chiuveta placata cu piatra decorativa scapitata.
Aspectul elegant, usor de ascociat oricarei gradini, este dublat de rezistenta conferita de betonul din care este fabricata masa. Utilitatea acesteia este mult mai mare, fiind vorba aici de chiuveta din dotarea mesei. Livrare nationala in 24/48h!

Disponibila la dimensiunea de 135x120x60 cm masa cu chiuveta este realizata din beton care ii confera o rezistenta remarcabila, iar la exterior finisajul cu accente rustice este obtinut prin imbinarea perfecta a pietrei poligonale de culoare gri si galben-auriu.

Extindeti suprafata de lucru in aer liber cu acest accesoriu menit sa aduca placere si confort in pregatirea gratarelor si a meselor in familie.

Instructiuni de montare: Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele, in ordinea prezentata in ghid, cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor alege un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate dupa care uneste si curata toate suprafetele. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura