Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra cubica ardezie Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30345 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra Cubica Kavala Natur este un produs exceptional destinat pavajelor exterioare pentru trafic greu si foarte greu. Atunci cand duritatea pietrei intalneste eleganta formelor rezultatul obtinut este deosebit iar in folosirea pietrei cubice Kavala (natur) nu exista loc pentru compromisuri. Livrarea se face la Big Bag-uri de 1tona.

Pavajul exterior format din dale de Ardezie Kavala, indica un statut, o imagine complexa, deoarece traim intr-o lume unde totul este interpretat, asfel trebuie sa ai grija ce mesaj transmiti. Dalele destinate pavajului exterior este modern, si aduce in acelasi timp si un omagiu traditiei. Piatra cubica din ardezie se recomanda pentru alei pietonale, terase exterioare, intrari in garaje, destinate traficului greu si foarte greu.

In cazul proiectelor publice, dalele pentru pavaj din piatra cubica Kavala se constituie in alternative perfecte in amenajarea bulevardelor, parcurilor, rondurilor, pietelor, etc. Se monteaza pe pat de nisip sau pietris, pentru a se regla mai usor jocul de grosime.

Livrarea se face in amabalaje big bag de 1 tona. Nu uita ca fiecare spatiu acoperit cu dale din piatra cubica are nevoie si de borduri. Tratati produsul cu solutii de impermeabilizare iar pentru ca montajul sa se realizeze fara probleme alegeti intre patul de nisip sau sapa cu sau fara rosturi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura