Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra cubica marmura Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50337 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pavaj exterior unic dintr-o piatra cubica comunica privitorului o senzatie de perfectiune si de echilibru. Cu un aspect de mare clasa, in tonuri variate de alb si gri, aceasta piatra cubica din marmura Kavala antichizata (marginile rotunjite) ii poate satisface chiar si pe cei mai pretentiosi in materie de pavaj exterior. Reprezinta solutia perfecta in realizarea aleilor pietonale, tersaselor exterioare sau pentru intrari in garaje, etc.

Daca vorbim de amenjari de pe domeniul public, piatra cubica din marmura Kavala este folosita cu mare succes si impact in construirea de bulevarde, parcuri, ronduri, piete si piatete etc. Piatra cubica se monteaza pe pat de nisip sau cu sapa semiumeda, cu sau fara rosturi. Dupa montaj se recomanda impermeabilizarea cu LTP Mattstone sau, pentru un plus de culoare, cu LTP Color Intensifier (vezi categoria Impermeabilizanti).

Atunci cand duritatea pietrei intalneste eleganta formelor rezultatul obtinut este deosebit iar in folosirea pietrei cubice din marmura Kavala nu exista loc pentru compromisuri. Indiferent de natura spatiului care urmeaza a fi pavat trotuare zone carosabile alei sau intrari in garaj produsul intrece toate standardele de rezistenta calitate si stil. Trateaza produsul cu solutii de impermeabilizare LTP.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura