Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Mat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2261 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest tip de placa cu suprafata mata (antiderapanta) este cel mai bine pusa in valoare de lumina naturala, utilizanta incepand cu amenajarile de interior: pardoseli sau placari verticale, in livinguri, holuri de trecere, birouri, etc.

Lungimea relativ mare (61 cm) a acestor placi de travertin Classic Cross Cut le prezinta si ca o foarte buna optiune pentru realizarea de blaturi in baie sau bucatarie, de glafuri sau de ancadraturi pentru usi si ferestre. Efectul de rafinament si luminozitate sporita creat de aceste placi de travertin se pastreaza si in cadrul amenajarilor exterioare: fatade de cladiri, chenare decorative de usi sau ferestre, socluri, garduri, etc.

In functie de spatiul de care dispui si de conceptul pe care il ai in plan iti punem la dispozitie unul dintre cele mai versatile si elegante produse. Pentru a se pastra aspectul pentru timp indelungat, este indicata impermeabilizarea placii cu solutii profesionale, urmata de curatarea cu detergenti speciali (care nu vor costa cu nimic mai mult decat cei normali).

Cromatica travertinului Classic Cross Cut, mat, se asorteaza cu o multime de alte produse de piatra naturala din oferta PIATRAONLINE. Te asteptam oricand cu un sfat, ajutandu-te sa faci cea mai buna alegere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura