Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra naturala decorativa Quartit Panel Bronze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13447 lei
Descriere
Beneficii:
- extrem de usor de montat
- livrare rapida
- culoare calda si placuta.

Placarile cu piatra naturala decorativa arata fenomenal, descopera modelul de panel din Quartit Bronze (15 x 60 cm). Panelurile din piatra naturala decorativa aduc o nota sofisticata prin irizatiile cu textura metalica. Panelul Quartit Bronze este destinat spatiilor moderne, se asorteaza de minune cu un sistem de iluminare puternic, pentru a scoate in evidenta sclipirile delicate ale pietrei.

Panelurile din piatra naturala decorativa sunt varianta optima prin prisma montajului usor si rapid, panelurile se imbina foarte simplu si fara batai de cap. Panelurile sunt realizate din bucatele de piatra lipite cu un adeziv special care rezista foarte bine in orice fel de conditii, motiv pentru care pot fi folosite cu succes in amenajari interioare sau exterioare.

Recomandari montaj:

Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, acesta se poate realiza direct peste termosistem, lemn, caramida etc. Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura