Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra cubica granit gri antracit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

107814 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta piatra cubica din granit se preteaza la pavaje exterioare, alei pietonale, terase exterioare sau intrarile in garaje vor avea un aer cu totul seducator. Piatra cubica prin aceeasi eleganta va conferi acest pavaj si in cazul proiectelor publice, potrivindu-se de minute amenajarilor de bulevarde, parcuri, ronduri, piete, piatete, pasaje pietonale, etc.

Rezista fara probleme traficului intens. Piatra cubica se monteaza pe pat de nisip sau pietris pentru a se regla cu usurinta jocul de grosime. Nu trebuie scapat din vedere ca fiecare pavaj din piatra cubica are nevoie si de borduri. Aceasta piatra cubica se preteaza la pavaje exterioare, alei pietonale, terase exterioare sau intrarile in garaje vor avea un aer cu totul seducator. Aceeasi eleganta va conferi acest pavaj si in cazul proiectelor publice, potrivindu-se de minute amenajarilor de bulevarde, parcuri, ronduri, piete, piatete, pasaje pietonale, etc.

Rezista fara probleme traficului intens. Piatra cubica se monteaza pe pat de nisip sau pietris pentru a se regla cu usurinta jocul de grosime. Nu trebuie scapat din vedere ca fiecare pavaj din piatra cubica are nevoie si de borduri.

Dimensiuni disponibile:
10 x 10 x 10cm
10 x 10 x 5cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura