Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23443 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O placa de travertin clasic, taiata la dimensiuni generoase, ce poate fi folosita in holuri, spatii de living, bucatarii sau bai, dar si in proiecte de exterior la placari verticale.

Pentru proiecte cu personalitate, elegante si fine, acest tip de placa, de 61 x 61 cm, in finisaj polisat, scoate in evidenta textura naturala a travertinului si ii confera stralucire. Este recomandata impermeabilizarea cu solutii profesionale, pentru a proteja placa de agresiuni si pentru a-i pastra aspectul intact pentru foarte mult timp.

Spatiile ample precum si cele mai putin deschise vor beneficia de pe urma acestor dimensiuni generoase de 61 x 61 centimetri. Iar daca sunteti adeptul/adepta unui aspect ordonat si ingrijit pentru orice incapere placile lucioase va vor ajuta printr-un plus de stralucire si luminozitate.

Utilitate: Recomandam folosirea acestor placi pentru livinguri holuri bucatarii si bai terase si piscine. Indiferent ca optati pentru placarea suprafetelor exterioare sau a celor interioare folosirea acestui produs garanteaza calitatea proiectului in forma finala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura