Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra cubica Sandstone Rosu Vidin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

134946 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pavajele din curte pot fi unele mai expresive decat altele. Tu alegi! Daca preferi ceva mai aparte, mai personal, poti alege piatra cubica Sandstone Rosu cu finisaj natur (despicata).

Sandstone inseamna gresie naturala, aceasta pietra cubica este ideala in realizarea aleilor pietonale, teraselor exterioare, intrari in garaje, etc. Pentru spatiile publice, acest produs vine sa lucreze perfect in cadrul proiectelor destinate traficului greu, ca bulevarde, parcuri, ronduri, piete, etc. Piatra cubica se monteaza pe pat de nisip/pietris sau pe sapa semiumeda si se rostuieste cu nisip fin sau lapte de ciment. De cele mai multe ori, asa cum stii, vei avea nevoie de borduri pentru acest tip de pavaje.

Caracteristici Practica si rezistenta Piatra Cubica cu finisaj Natur (despicata) din Sand Stone rosu apare ca un raspuns firesc la cautarile dumneavoastra legate de amenajarea spatiului exterior indiferent de natura acestuia.

Detalii si culori unice se imbina in forme precise cu dimensiunile disponibile :
10x10x10cm (1 tona = 5-6mp)
10x10x5cm (1 tona = 10-11mp).

Bucura-te acum de oferta noastra de pret la pavajul din piatra cubica ce imprima peisajului, farmecul rustic al caselor de vacanta si devine cadrul perfect pentru un decor autentic si pitoresc. Piatra cubica din Sandstone Rosu Vidin poate fi utilizata la alei pietonale, intrari in garaj, parcari, la trotuare sau spatii carosabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura