Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Marmura Volakas Scapitata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16065 lei
Descriere
Cauti o marmura alba? Finisajul prin scapitare pune in valoare duritatea pietrei naturale care, in mod paradoxal, confera spatiului amenajat o stare de bine si o lumina relaxanta.

Descopera noua oferta de piatra naturala decorativa deoarece este in continuu imbogatita la PIATRAONLINE. Iata acum Marmura Volakas Scapitata de 10cm!

Aceasta este ideala pentru a-ti pune in aplicare ideile din zona placarilor verticale, interioare sau exterioare. Pretul extrem de bun si montajul fara dificultati speciale fac din aceasta piatra decorativa o alegere foarte inspirata, mai ales pentru bai si bucatarii, holuri si terase, etc.

Produsul exista in depozitele noastre, trebuie doar sa ne contactezi pentru a face comanda.

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei, indiferent de cantitatea de piatra naturala comandata. Astazi placajele de Marmura Volakas sunt din ce in ce mai folosite, datorita doua lucruri importante: raport calitate-pret excelent si montare rapida si usoara. Instalarii se poate face cu sau fara rosturi, in functie de preferinte.

Montajul Marmurei Volakas scapitata se va utiliza adezivul Weber Marmo.Plus (1sac=3.5mp) destinat special pentru piatra naturala (marmura, travertin, ardezie), bucatiile de Marmura Volakas se vor trata cu solutii de impermeabilizare (ex: LTP Mattstone sau LTP Mattstone H20). Piatra naturala decorativa din Marmura Volakas Scapitata cu latime de 10cm e poate utiliza la placari verticale atat interioare cat si exterioare. Au o aplicabilitate mai larga in ceea ce priveste spatiile inchise fiind adeseori alese pentru bai si bucatarii sau holuri terase, etc.

Recomandari Montaj :
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa de armare si mai multe dibluri pt fixare in termosistem.
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura