Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Marmura Catania Nihaki Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1309 lei
Descriere
Produs unic si exclusivist, ce se remarca de la prima vedere prin rizurile sale proeminente si prin culoarea sa versatila in functie de lumina. Marmura Catania Nihaki Black este utilizata la placari verticale, in cadrul amenajarilor interioare si in cele exterioare. Finisajul se preteaza foarte bine la amenajarea cascadelor si la placarea verticala a peretilor.

Bucura-te de un produs unic, usor de montat cu un raport calitate-pret excelent. Noua oferta de piatra naturala decorativa este mereu imbogatita la PIATRAONLINE pentru tine si pentru cei care sunt mereu la curent cu noile tendinte in designul ambiental. Marmura Catania Nihaki Black este un produs rizat, perfect pentru placarile interioare si exterioare.

Marmura Catania Nihaki Black vine acum sub forma de paneluri de 10 x 30 cm, rizate, ce pot fi folosite cu usurinta la exterior (fatade, socluri, cascade, garduri etc) cat si la interior in holuri, livinguri, bai etc.

Recomandari montaj: Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, acesta se poate realiza direct peste termosistem, lemn, caramida etc. Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura