Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta travertin Rosu SP-23

0 stars: 0.00 din 0 pareri

290241 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Exista moda si in designul de lavoare, da! Un exemplu elocvent il puteam vedea in acesta chiuveta de baie din travertin rosu. Obiectul inspira rezistenta si soliditate, insa si o delicatete subtila datorata suprafetei lucioase. Desi nu e sesizabil de prima data, aceasta chiuveta din travertin rosu este facuta dintr-o singura bucata, in ciuda striatiilor circulare si mari care par cercuri suprapuse.

Inalta, chiuveta poate reprezenta punctul de focalizare al intregii incaperi, indiferent de genul amenajarii: rustic, clasic, elegant, mediteraneean etc. Se poate utiliza atat in spatii private, dar si in cele publice: cafenele, baruri, cladiri de birouri, hoteluri Recomandam tratarea cu impermeabilizant la intervale regulate pentru ca forma exotica si culoarea speciala a pietrei naturale sa ramana neschimbate cat mai multe generatii.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 600ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare. Produsul este disponibil la dimensiuniile: 42 cm, H: 83 cm, ambalat la cutie (aprox. 100 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura