Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Chiuveta travertin Classic RS-19

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6393 lei
Descriere
Chiuveta de baie din travertin Classic, model RS-19, prin culoarea sa calda si curbele line, poate indulci atmosfera unui spatiu mai colorat, mai provocator sau se poate integra intr-un mediu deja primitor, mai ales daca este asortata cu blaturi de travertin sau de lemn.

Efectul este acelasi si daca aceasta chiuveta este utilizata in bucatarie. Indiferent de incapere baie sau bucatarie - chiuveta din piatra naturala se potriveste atat in constructiile rezindentiale, cat si in cele de uz public: companii, cluburi, restaurante, cafenele.

Ca toate produsele de piatra, produsul necesita impermeabilizare, realizata extrem de usor cu produsele LTP (ex: LTP Grout Tile Protector Spray). Impermeabilizarea ajuta la pastrarea indelungata a elegantei si a calitatii incontestabile a acestei chiuvete din travertin Classic.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 42 cm, H:15,5 cm, ambalat la cutie (11 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura