Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Ardezie Panel Multi Stripes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16779 lei
Descriere
Piatra naturala decorativa pentru placari interioare sau exterioare Ardezie Panel Multi Stripes 15 x 60cm, confera prestanta unui spatiu. Poate si spatiul tau are nevoie de ceva prestanta in plus. Ardezie Panel Multi Stripes creeaza o puternica senzatie de apropiere. Apropiere de natura.

In culori maronii, gri si galbui, aceasta piatra decorativa incanta ochiul in mediile interioare: living, holuri etc., dar si exterioare: fatade, garduri, socluri etc.

Aceste paneluri de ardezie sunt usor de montat (fara rosturi), de intretinut. Oriunde in tara, suntem gata sa-ti aducem comanda. Descopera cel mai nou model din gama de paneluri din piatra naturala - Ardezie Panel Multi Strips 15x60cm care iti garanteaza un aspect modern inedit si un montaj simplu si fara batai de cap.

Panelurile din Ardezie Panel Multi Stripes au dimensiunea 15x 60 cm o grosime de aprox 2 cm si sunt special concepute pentru montaj rapid fara rosturi. Acest produs este perfect pentru placari interioare (living, holuri etc.) si exterioare pe fatade, garduri, socluri etc).

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, ardezia poate fi placata direct peste termosistem, caramida.
Daca montajul se face peste 3 m, inaltime este obligatoriu sa folosesti plasa tip rabit si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu utilizarea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura