Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Ardezie Kavala French Pattern Natur 4-5cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31297 lei
Descriere
Bucura-te de aceasta piatra naturala destinata pavajelor exterioare, o piatra naturala este extrem de eficienta, Ardezia naturala Kavala sub forma de set French Pattern de 4-5 cm este ideala pentru trafic greu si foarte greu!

Intr-o combinatie de aspect estetic si utilitate maxima, piatra naturala Ardezie Kavala are avantajul versatilitatii de design, fiind deci potrivita pentru o multitudine de spatii exterioare frecvent utilizate.

Caracteristici: Prezinta caracteristici specifice de duritate si rezistenta. Nu permite alunecarea si nu necesita metode de curatare speciala insa se recomanda pentru rezultate bune in timp intretinerea cu solutii de impermeabilizare. Produsul este disponibil la grosimea de 4-5 cm. Culoarea sa gri-cristal o face usor de asortat cu lemnul, metalul sau sticla poate fi folosita in amenajari rustice moderne sau contemporane.

Utilitate: Cu un design care reprezinta iesirea din tiparele formelor geometrice binecunoscute in arhitectura Piatra Naturala Kavala French Pattern este de o simplitate frumoasa care lasa accentul sa cada pe mediul ambiant.

Folosita cu prisosinta pentru pavarea curtilor aleilor sau trotuarelor din vecinatatea spatiilor domestice sau comerciale imbinarea celor patru forme geometrice care alcatuiesc modelul French Pattern denota caracter si demnitate. Nu atat de sofisticata precum alte pietre naturale aceasta alegere insa este una potrivita pentru pavarea aleilor de garaj sau pentru a pune in evidenta elementele de decor exterior (fantani arteziene statui, etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura