Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic ardezie multicolora antichizata 2.5x2.5cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16779 lei
Descriere
Caracteristici
Ambalat la pachete de 1.02mp. Ca piatra naturala ardezia emana caldura ceea ce inseamna ca are o structura conditionata de fenomene termice. Este o alegere foarte buna in ceea ce priveste rezistenta la factori de curatare pe baza de alcool suprafata pietrei nesuferind modificari in urma aplicarii substantelor.

Utilitate
Datorita rezistentei sale sub actiunea agentilor de curatare ardezia multicolora este potrivita in bucatarie avand si o rezistenta puternica in fata caldurii si focului. Piatra este un bun hidrofob si oleofob insemnand ca nu absoarbe apa sau uleiuri precum alte materiale. Are o utilitate extinsa fiind folosita in constructia acoperisurilor si ornamentarea podelelor totodata.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia Multicolora este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura