Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Cappuccino periata si daltuita 30.5 x 15.2 x 3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25228 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Apectul calm, statuar, al marmurei Cappuccino, periata si daltuita pe margini, creeaza un ambient clasic fara varsta in cadrul oricarei amenajari interioare si exterioare, prin venatura sa in tonuri maro.

Acest tip de marmura cu compozitie minerala si transfer termic bun (degivrare) are o rata de absorbtie a apei scazuta si se preteaza perfect spatiilor exterioare. Datorita grosimii (3 cm), acesta superba marmura crem poate fi utilizata la pavari exterioare: balcoane, terase acoperite si neacoperite, parcari, alei pietonale etc., atat in cadrul proprietatilor private, cat si in cele de uz public.

Marmura Cappuccino devine tot mai populara si propune un concept de frumusete universal valabil care poate multumi cele mai pretentioase gusturi in materie de design exterior. Specialistii o recomanda la placarea scarilor exterioare sau la amenajarea piscinelor.

Pentru protectie si intretinere usoara, trebuie aplicate doua straturi de impermeabilizant puternic (ex: LTP Mattstone sau LTP Color Intensifier).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura