Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Sunny Dream Scapitata 4 x 15 x 1.5cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15351 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura scapitata Sunny Dream confera un aer foarte mediteraneean si rustic spatiilor placate cu aceasta piatra naturala decorativa.

Marmura Sunny Dream livrata cu dimensiuni fixe: 4 x 15 si grosime 1.5 cm. Astfel, vei avea mai usor de ales produsul care se potriveste spatiului tau, chiar daca e mai mare sau mai mic. Placarile cu piatra naturala decorativa constituie cele mai bune solutii intr-o multitudine de cazuri precum garduri, fatade, socluri. Este de asemenea foarte des utilizata la placari verticale interioare: holuri, bucatarie, living, etc.

Marmura scapitata Sunny Dream se monteaza extrem de usor, atat la interior cat si la exterior, si se poate asorta cu diferite elemente, cum ar fi televizorul, semineul, diverse obiecte de mobilier etc. Datorita caracteristicilor sale unice, acest produs se poate evidentia mai ales prin lucrari de tencuiala in tonuri complementare.

Recomandari montaj : Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, acesta se poate realiza direct peste termosistem, lemn, caramida, etc.

Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca placile se fixeaza peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura