Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic marmura Basket Weave Athena Grey si White Wood

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32368 lei
Descriere
Eleganta, cu tenta traditionala! Mozaicul Basket Weave realizat din doua tipuri de marmura polisata, Athena Grey si White Wood, este unul dintre cele mai elegante si ai la moda materiale de utilizat in spatiile interioare.

Mozaicul imita impletitura unui cos din rachita (basket cos, weave impletitura, in Engleza). Un mozaic executat manual si montat pe o plasa fin realizata. Mozaicul este recomandat pentru placari orizontale si verticale - in bai, bucatarii, sufragerii, holuri etc. sau poate cafenele, restaurante (HORECA). Datorita greutatii reduse poate fi utilizat si la placarea elementelor de mobilier sau a semineelor.

Oriunde, in cadrul spatiilor rezidentiale sau publice, acest tip de mozaic confera prin amestecul de gri si alb-beige o atmosfera relaxanta, primitoare. Impermeabilizarea suprafetelor placate cu mozaicuri de marmura aduce un plus de rezistenta ce va ajuta mozaicul sa reziste generatii la rand.

Instructiuni montaj: se monteaza extrem de usor, mozaicul Basket Weave din marmura Athena Grey si White Wood venind fixat deja pe plase cu latura de 31,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura