Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Travertin Classic-Noce-Yellow Sugar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

595 lei
Descriere
Caracteristici O alegere inovativa, mozaicul din Travertin Classic-Noce-Yellow Sugar este folosit pentru placarea unui perete din casa, oriunde in living, hol bucatarie sau baie. Se utilizeaza si pentru placarile exterioare, pentru fatade sau garduri. Finisajul polisat aduce o nota de eleganta si il face foarte usor de intretinut.

Este o piatra naturala foarte rezistenta in timp si cu un comportament foarte bun la conditii diferite de umiditate si temperatura. Aceasta piatra decorativa pune in evidenta un stil de design ce se remarca prin accente si tonalitati calde. Creeaza un efect stralucitor in orice ambient, transforma peretele pe care este placat intr-un perete special. Este usor de montat si este o modalitate foarte simpla de a schimba design-ul oricarui spatiu cu o investitie minima si eficienta. Cu o intretinere facuta corect si regulat, aveti beneficiul unei lucrari pe care ati facut-o pentru intreaga viata.

Utilitate
Mozaic Travertin Classic-Noce-Yellow Sugar poate fi utilizat in foarte multe feluri. Prezenta sa in interiorul locuintelor este deosebit de apreciata intrucat se crede ca aceasta piatra are calitatea de a aduce calm si a inspira ganduri pozitive. In mediile de lucru se spune ca ar conferi colegilor un simt impartit de responsabilitate si incredere inter-relationala.Mozaicul din travertin Classic-Noce-Yellow Sugar este recomandat de designerii de interioare in spatiile aglomerate unde atmosfera este susceptibila conditiilor de stres.

Livrare si Montaj:
Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura