Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Ardezie Nero Periata 60x30x1cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1428 lei
Descriere
Specificatii tehnice
Aspect finisaj: Natur
Grosime: 1 cm
Dimensiuni: 60x30cm
Greutate: 35kg/mp
Culoare: Neagra

Caracteristici
Dimensiunea la care va propunem acest produs este de 60 x 30cm x 1cm. Ardezia Nero Periata iti permite sa dai profunzime chiar si unui spatiu despre care consideri ca nu poate fi valorificat in mod deosebit.

Utilitate
Culoarea inchisa si bine definita a acestor placi va pune in valoare orice suprafata. Indiferent ca va axati pe modernizarea bucatariei a baii a livingului a holului sau altor spatii interioare ardezia neagra va juca rolul unei amprente personale. In acest an pentru a fi in tendinte designerii si arhitectii folosesc aceast produs pe fatada casei sau placarea gardurilor.

Recomandari

Montaj :
Adeziv Weber Marmo.
Plus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp

Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza :
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului.
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz sau amorsa Weber GR100.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim. Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.15.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura