Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Travertin Yellow Polisat 2.3 x 2.3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28679 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mozaicul din travertin Yellow Polisat este solutia optima pentru a produce un efect deosebit in orice spatiu.

Unul dintre beneficiile acestei pietre decorative este faptul ca e usor de montat si rapid datorita flexibilitatii tocmai de aceea este recomandat si pe suprafete ondulate. Poate fi folosit si la exterior in amenajarea creativa a unei parti din gradina sau chiar a gardului. Culoarea calda a mozaicului permite asortarea cu o varietate de culori compatibile in proiectul pe care il aveti in lucru. Este o piesa rezistenta, cu o intretinere usoara si foarte simplu de montat chiar si pe suprafete inalte.

Comanda acum noul mozaic din travertin Yellow polisat la cel mai bun pret disponibil si ti-l livram la domiciliu, in orice parte a tarii te-ai afla. Investeste eficient!

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din travertin taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Yellow Polisat este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura