Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Marmura Thassos Polisata 5 x 10cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29988 lei
Descriere
Caracteristici:
Mozaic produs din cea mai alba marmura la grosimea de 1cm, debitat la dimensiunea 5 x 10cm, poate fi solutia perfecta pentru amenajari luxoase si indraznete.

Utilitate
Mozaicul din este ambalat la cutii de 1mp pentru o manipulare mai usoara. Mozaicurile din marmura albasunt cu siguranta o tendinta arhitecturala actuala care se aplica design-ului interior pentru a produce acel efect natural, de afara. Mozaicul poate fi utilizat drept fundal pentru dusuri, supfarata dintre corpuri la bucatarie, asadar se pot placa peretii la interior in camere precum livingul. Poate fi adaugat, pentru un plus de eleganta, semineelor sau poate servi drept element participant la decorarea bucatariei.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material. *Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94
021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura