Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Piatra Polignala Kavala-Large

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7973 lei
Descriere
Caracteristici

Are o culoare gri-cristal si prezinta calitati de impermeabilitate. Este o piatra rezistenta la solutiile acide si la solutiile de curatat puternice. Are un caracter neporos si nu absoarbe atat de usor apa.

Dimensiunea specifica produsului este de 1-2 cm grosime.

Utilitate

Ardezia Kavala este foarte potrivita mediului exterior unde se si utilizeaza foarte des pentru placarea fatadelor, soclurilor, terasamentelor, stalpilor de sustinere, gardurilor s.a. De asemenea, este potrivita pentru placari orizontale, putand fi folosita la amenajarea aleilor, trotuarelor, parcurilor, gradinilor, garajelor, etc.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat. Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Ardezia Kavala este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura