Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Marmura Thassos Polisat 3D Lines

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50694 lei
Descriere
Caracteristici

Marmura este de un alb puternic, constant si luminos. Este foarte putin poroasa si nu absoarbe apa cu usurinta.

Lucrarea de montare este una simpla si care se realizeaza in timp util. Recomandam aplicarea solutiilor de impermeabilizare pentru un aspect autentic pentru o perioada cat mai lunga.

Utilitate

Mozaicul din Marmura Thassos Polisat 3D Lines se foloseste foarte des in spatiile interioare, unde poate fi montata in bai, bucatarii, holuri, sufragerii, receptii, birouri, etc. Se realizeaza lucrari de placare verticala integrale sau partiale.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din marmura, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Thassos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din marmura nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura