Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Marmura Thassos Tumbled (Antichizat) 3D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5355 lei
Descriere
Daca in Islam albul curat al marmurei thasos este considerat sacru, in tara noastra, marmura thasos 3D se bucura de o notorietate similara.

Caracteristici

Are un aspect asemanator cu zapada si o structura compozitionala formata din sisturi cristaline. Procedeul de montare este simplu si se realizeaza in timp util, iar pentru a asigura calitatea pietrei timp indelungat, se pot aplica tratamente de impermeabilizare.

Utilitate

Este o marmura foarte des utilizata si, de fapt, preponderent utilizata la interior. Constructiile de mare anvergura recurg deseori la acest tip de material pentru a accentua zonele de receptie, intrare, a evidentia caracterul elegant al bailor si a reliefa scarile.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Thassos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura