Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Travertin Classic Tumbled 1.5cm x Lungimi Libere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32787 lei
Descriere
Caracteristici

Produs NOU! O roca sedimentara, Travertinul este cunoscut pentru duritatea sa si aspectul unic, particularizat al fiecarei pietre. Produsul prezinta un aspect cu totul modern cu o calitate ridicata.

Utilitate

Travertinul este acea piatra naturala care a servit, inca din cele mai vechi timpuri, unor multitudini de proiecte, de la ansambluri arhitecturale de mare anvergura (temple, monumente, amfiteatre, etc.) pana la mici lucrari de amenajare interioara (trepte si contratrepte, pereti, blaturi, etc.).

Aceeasi aplicabilitate o are si astazi, noul Mozaic din Travertin Classic Tumbled 1.5cm cu libere putand fi utilizat atat la interior (vertical sau orizontal) cat si la exterior.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura