Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Marmura White Scapitat 4.8 x 10 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2023 lei
Descriere
Caracteristici

Are calitatea de a arunca lumina intr-o incapere. Este durabila, dar trebuie si protejata impotriva solutiilor pe baza de acizi.

De asemenea, tratamentele de impermeabilizare aplicate la intervale regulare ii conserva aspectul initial si ii ridica gradul de rezistenta.

Utilitate

Marmura alba, in varianta mozaicala, aduce mai multa eleganta in spatiile atat de comune precum baia si bucataria.

Fiind totusi unele dintre cele mai importante incaperi intr-o locuinta/cladire, se cade ca accentul sa fie pus pe imbunatatirea decorului, stiut fiind ca, cel putin bucataria, este spatiul unde se petrece cel mai mult timp in familie.

Se realizeaza asadar cu marmura alba placari verticale de tip integral sau partial.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura