Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Travertin Yellow 2.5 x 10 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22491 lei
Descriere
Caracteristici

Dimensiunea acestui produs este de 2.5 cm latime cu 10 cm lungime.

Montajul se realizeaza rapid, cu rosturi si se recomanda in acest sens adezivul Weber Marmo Plus. De asemenea, tratamentele de impermeabilizare aplicate periodic ajuta piatra sa-si mentina aspectul initial o perioada mult mai lunga.

Utilitate

Este deosebit de folositoare in zonele unde ciclurile inghet/dezghet se repeta frecvent. Asadar, fie ca vorbim de zone muntoase sau de ses, acest travertin poate fi folosit pentru realizarea placarilor verticale la interior si exterior. Se intalneste pe fatade sau socluri, pe garduri sau ziduri si stalpi.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Yellow este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura