Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Travertin Classic Scapitat 2.5 x 10 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20944 lei
Descriere
Caracteristici

Este durabil, rezistent si foarte frumos

Ofera consecventa si este usor adaptabil oricarui tip de proiect sau design datorita modelului neutru.

Produsul este la dimensiunea de 2.5 x 10 cm.

Utilitate

Poate fi utilizat ca model rectiliniu pe verticala, in combinatie cu alte culori pentru un contrast aparte, sau cu alte modele pentru o textura variata.

Ca element decorativ, poate incadra placari in diferite forme geometrice.

Se recomanda impreuna cu modelele Classic Travertin de lungimi diferite pentru un design caracteristic. Serveste atat placarilor interioare cat si celor la exterior.

Montaj si Transport:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura