Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Travertin Noce Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27727 lei
Descriere
Caracteristici

Aceste plase de mozaic au dimensiunea de 30,5 x 30,5 centimetri si sunt compuse din bucati de 2,3 x 4,8 centimetri.

Travertinul noce folosit este de cea mai buna calitate iar culoarea aleasa pentru acest produs in mod special este una cafenie.

Utilitate

Puteti da o nota de eleganta si distinctie cladirii pe care doriti sa o readuceti la viata folosind acest produs pentru placari exterioare.

Daca modelul in relief vi se pare prea mult, puteti opta pentru placarea unor brauri, cadre sau a unor portiuni bine alese, pentru a scoate materialul in evidenta mai mult.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Travertinul Noce este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura