Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Marmura Picasso Scapitat 2.3 x 4.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29631 lei
Descriere
Caracteristici

Prezinta benzi de culoare neagra pe alocuri intrepatrunse cu benzi de culoarea bronzului, desi mai putin vizibile in varianta scapitata.

Pe scara de duritate Mohs, Marmura Scapitata Picasso se incadreaza undeva intre 4 si 5.

Acest produs este disponibil la dimensiunea de 2.3 x 4.8 cm.

Utilitate

Se utilizeaza pentru placarea verticala si interioara a spatiilor. Se aplica pe fatade, garduri, ziduri, stalpi si alte constructii asemanatoare. Este potrivita tipurilor de proiect comercial si rezidential, de la case familiale de dimensiune medie pana la cladiri mari.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din Marmura, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Picassos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din Marmura nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura