Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Travertin Yellow 3D Scapitat 2.5 x 2.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36652 lei
Descriere
Caracteristici

Este rezistent la inghet si demonstreaza durabilitate in mediile umede. Montajul se realizeaza rapid si usor. Se recomanda tratarea pietrelor cu solutii de impermeabilizare care sa fixeze aspectul si rezistenta materialului timp indelungat.

Utilitate

Efectul tridimendional specific acestui produs il recomanda pentru realizarea unor spatii care vor avea un efect vizual puternic. Din travertin Yellow se realizeaza lucrari de mozaic pentru acoperirea fatadelor, gardurilor apartinand cladirilor de tip domestic si comercial deopotriva.

Se recomanda pentru amenajarea restaurantelor (interior si exterior), spa-urilor (la exterior), caselor de vacanta (la munte indeosebi, potrivit insa si pentru zonele litorale), etc.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Yellow este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura