Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Marmura Nero Marquina 60x30x2cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16779 lei
Descriere
Marmura Nero Marquina apare la limita dintre clasic si modern si, indiferent de stilul ales, sparge tiparele conventionalului prin jocuri de lumini si contraste impresionante.

Caracteristici:

Disponibila in placi cu dimensiunile de 60x30x2 cm, marmura neagra este una dintre cele mai populare si apreciate produse, avand finisaj polisat si o retea bogata de marmoratii asimetrice.

Ca oricarei pietre naturale, marmurei negre ii lipseste uniformitatea, fiind susceptibila variatiilor de nuante si culori.

Utilitate:

Marmura Nero Marquina reprezinta alegerea naturala pentru infrumusetarea unei mari varietati de spatii comerciale si rezidentiale, inclusiv bucatarii si bai. Negrul enigmatic combinat cu insertiile albe proeminente si aspectul polisat creeaza un aspect elegant si modern, compatibil cu o multitudine de stiluri.

Datorita proprietatilor sale unice, multi clienti o prefera in placarea peretilor, mastilor de chiuveta si cada, blaturilor si panourilor protectoare din spatele blaturilor, cabinelor de dus si pardoselilor.

Mostre:

Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare.

Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim. Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura